8 Şubat 2008 Cuma

LAZER EPİLASYONA BAŞLAMADAN ÖNCE


Cilt tipinize ve kıl renginize uygun lazer sisteminin kullanılması etkili sonuç almanız için önemlidir.Merkezimize geldiğinizde ten ve kıl yapınız uzamanlarımız tarafından değerlendirlip size en uygun olan lazer sistemi ile uygulama yapılacaktır.Unutmayın:her kıl ve ten rengine tek cihazla işlem yapılmamalı çünkü; Kalın tüylerde farklı sistem kullanılırken ince tüyler için farklı sistem,ten rengi koyu olanlar içinde farklı sitem kullanılabilinmelidir. bu nedenle lazerline birkaç lazer epilasyon sistemini bünyesinde bulundurmaktadır.
Merkezimizde bulunan lazer sistemlerimiz ;

  • ALEXANDRİTE APOOGE 5500 NL

  • ALEXANDRİTE EPİCARE LPX

  • RADYO FREKANSLI DİOD LAZER ELOS

Vücuttaki istenmeyen kılların Lazer Epilasyon (lazerle epilasyon, lazerli epilasyon) yöntemi ile yok edilmesi dünyada yaklaşık 20 yıllık bir geçmişe sahiptir.

Bayanların yanı sıra erkeklerinde büyük ilgi gösterdiği Lazer epilasyon ( Lazerli Epilasyon, lazerle epilasyon) yöntemi, Avrupa ve Amerika'da da milyonlarca kişide uygulanmaktadır. Lazer epilasyon (lazerli epilasyon, lazerle epilasyon) vücudumuzda istemediğimiz tüylerimizden kurtulmanın en hızlı ve sağlıklı yoludur.

Lazer epilasyona (Lazerli epilasyon, lazerle epilasyon) başlamanın tam zamanı Lazer Epilasyon (Lazerli epilasyon, lazerle epilasyon) ile istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz; Lazer Epilasyon (lazerle epilasyon, lazerli epilasyon) ile kılsız bir hayata sizde merhaba diyebilirsiniz.