16 Ocak 2008 Çarşamba

Amerikan Lazer Epilasyon


Amerikan lazer sağlık ve Estetik Merkezleri New York Manhattan lazer epilasyon ve Medikal estetik konusunda 1999 Yılından beri faaliyet gösteren Advanced derma laser Kliniklerinin kardeş kuruluşudur.Kliniklerimizin bünyesinde bu tecrübe ve lazer eğitim protokolü ile eğitilmiş 2 Dermatolog, 2 Medikal estetik uzmanı ve 10 Uzman estetisyen ile Şişli,Bakırköy,Kadıköy Altunuzade, İzmit Gebze'de hizmet vermektedir.

Son teknolojiye sahip FDA ve CE Belgeli epilasyon için Alexsandrite, Nd-Yag, Foto lazer cihazları ve ayrıca Dermatolojik tedavilerde Diyot lazer, Erbium lazer cihazları kullanılmaktadır. Maksimum etki ve minumum acı ile hastaların konfor ve memenuniyeti sağlanır.2003 yılından itibaren yapılan binlerce uygulama kliniklerimizi rakipsiz konuma getirmiştir.

Telefon ile randevu alarak kliniklerimize baş vurduğunuzda kişisel değerlendirilmeniz ve test uygulamaları yapılmaktadır. Tedavi protokolleri ve eğitim standartı ve fiyat farklılığı olmaksızın size en yakın kliniklerde uygulamanıza başlıyabilir ve diğer klinlerimizde devam edebilirsiniz.

Alt bacak-koltuk altı genital gibi bölgelerde 6-8 hafta aralıklarla ortalama 4-6 seansta % 80 başarı elde edilir.Kadınlarda yüz Erkeklerde sırt bölgesi ise seans sayısı kılın yoğunluğuna ve yapısına göre 8-10 seansa kadar çıkabilir.Uygulamadan 15-20 gün sonra kontrol seansları yapılmaktadır. Ana sayfamızda epilasyon fiyatı, lazer epilasyon fiyatı, cilt bakımı fiyatı ve kimyasal peeling fiyatı kampanyalarda ödeme koşulları belirtilmiştir.
Lazer teknolojisi ışığın kontrollü olarak yoğunlaştırılması, güçlendirilmesi ve hedef seçerek ısı enerjisine dönüştürülmesidir. Bu teknolojinin başarısı ve etkin sonuçları son 20 yılda Dünya'da kanıtlanmıştır.

Işık, farklı dalga boylarına sahiptir. Epilasyonda kullanılan dalga boyu kılın kalınlığına, rengine, kılın vücutta yer aldığı anatomik bölgeye, ten renginin açık veya koyu olmasına göre tercih edilir. Genellikle kısa dalga boyu açık ten rengine tercih edilirken, koyu renk tende ve bronzlaşmış tende leke riskini ortadan kaldırmak için uzun dalga boy tercih edilir. Tedavinin başarısı hekimlerin deneyimlerine bağlı olduğu kadar alet seçeneklerinin çok olmasıyla da doğru orantılıdır. Aksi takdirdesenelerce süren 10-20 seanslara kadar çıkan seans sayıları ya da cilt lekeleri kaçınılmaz olur.
Lazer gibi ışığın melanin pigmentini hedeflemesi üzerine kurulmuştur. Ancak buradaki işlem ışığın güçlendirilmesi değil filtreler vasıtası ile yönlendirilmesidir. Amerikan ekolü epilasyonda etkinliği nedeniyle lazeri tercih ederken, Avrupa ekolü ekonomikliği nedeniyle photo epilasyonu tercih etmektedir.
Amerikan Lazer Kliniklerinde lazer teknolojisinin bütün olanakları sunulmuştur; ancak çok ince ayva tüyü,sarı, beyaz ve kızıl kılların ortadan kaldırılması halen çözümsüzdür. Dünyada bu tip kıl ve tüyü ortadan kaldıracak etkin bir lazer sistemi henüz geliştirilmemiştir. Bu tip vakalarda iğneli epilasyon seçeneği geçerlidir. İğneli epilasyonda da Amerikanlazer güvencesi ve kalitesi ile hijyenik, etkin ve acısız tedaviler uygulanır.

Her hasta için özel iğneler kullanılarak bu konuda yetişmiş uzman estetisyenler tarafından son teknolojik iğneli epilasyon cihazları tercih edilmiştir.

Hiç yorum yok: