16 Ocak 2008 Çarşamba

Bakırköy Amerkan Lazer


İlk estetik merkezini ŞİŞLİ de kuran amerikan lazer kısa zamanda başarısını ve farklılığını ispat ederek yurt içi ve yurt dışından gelen hastalara hizmet vermektedir.
Kliniklerimizde uygulamaların yanı sıra Dünyanın tanınmış Lazer ve Photo epilasyon firmalarının danışman kliniği olarak eğitimi vermektedir.
Günümüz koşullarında hastalarımızın zamanının çok değerli ve az olduğunu biliyoruz.Tekirdağ, Edirne, Çorlu gibi illerden Bakırköy, Bahçeşehir, Yeşilyurt gibi yerleşim alanlarından merkeze ulaşımın gün geçtikce zorlaşmaları üzerine Bakırköy de 2 .merkezimizi faaliyete geçirdik.
Bakırköyde; ulaşım kolaylığı, otopark imkanının olması, tarifinin kolaylığı nedeniyle çamlık hastanesinin yanındayız.

Muayene ve deneme uygulamaları ile Lazer epilasyon tedavisinde lider kliniğimizde lazer teknolojisinin her türlü imkanını sunmaktadır.

Bu hizmet yelpazesinde mükemmel sonuç için hastalarımıza 2 farklı dalga boyunda lazer uygulaması ve ekonomikliği nedeni ile de photo epilasyon seçenekleri sunulmuştur.

Alexsandrite : Acık ten koyu renk kıl.
Nd-Yag : Bronz ten dahil her renk cilt koyu kıl,varis tedavisi
Photo Epilasyon : Daha ince kıllar,Cilt yenileme veEkonomik fiat.

Diğer uygulamalarımız ise;

Medikal Cilt Bakımı:
Doktor ve Uzman Estetisyen tarafından Dünyaca ünlü üstünlüğü kanıtlanmış ürünler Md Formulation - Neo Strata ve GUINOT kullanılmaktadır.

  1. Kimyasal Peeling.
  2. Anti-Aging cilt bakımı.
  3. Cilt yenileme.
  4. Botox Dolgu maddeleri

Hiç yorum yok: