16 Ocak 2008 Çarşamba

Lazer epilasyon

lazer.jpgTüm modern lazer epilasyon yöntemlerinin birbirine avantaj ve dezavantajları bulunmaktadır. Tek bir lazer yöntemi kıl yapısı, cilt rengi ve yapılacak bölge dikkate alındığında tek başına yeterli değildir. Bu sebeple Alexandrite, diode, Nd yag gibi lazerler ve Ipl, mavi ışık gibi yoğun ışık sistemleri geliştirilmiştir.

Merkezlerimizde size en iyi hizmeti sunmak için alexandrite, diode, IPL, nd yag, mavi ışık yöntemlerinin tümünü bünyesinde toplamıştır. Bu yöntemlerden hangisi ya da hangilerinin size uygun olacağına dermatoloji uzmanımız karar verecektir.

Daphne tüm modern lazer epilasyon yöntemlerini sizin için bünyesine katmıştır. Deneyimli uzman ekibimiz lazer epilasyonda maksimum başarıyı hedeflemiştir.Teknolojiye, bilgiye bu sebeple yatırım yapmaktayız ve merkezlerimizi bu sektörde yeni gelişimlere açık tutmaktayız. Başarılı bir lazer epilasyon uygulaması Cilt rengi ve kıl yapınıza en uygun lazer tipinin seçimi ile başlar.

Lazer epilasyon FDA ve CE onaylı long pulsed alexandrite lazer sistemleri bazı vücut bölgelerinde ve bazı cilt tipinde tercih ettiğimiz bir lazer tipidir. Alexandrite lazer dalga boyu 755 nm dir. Bu dalga boyundaki ışınlar kıldaki melanin adlı siyah boya maddesi tarafından oldukça fazla emilir. Long pulsed lazer teknoloji sayesinde cildiniz korunarak lazerin daha etkin şekilde kullanılmasına olanak sağlar. Etkili soğutma lazer epilasyon uygulamasının olmazsa olmaz koşuludur. Hava soğutma sistemi özel bir cihaz yardımı ile lazer epilasyon ile aynı anda uygulanır. Bu etkin soğutma sayesinde lazer epilasyon sırasında cildiniz korunur ve acı hissi en az düzeye indirilir.

Hiç yorum yok: