11 Ocak 2008 Cuma

Lazer Güvenli midir ?



Lazer Güvenli midir ?

Tıbbın önemli teknolojik buluşlarından olan lazer son 30-40 yıldır gelişerek bir çok alanda (göz ameliyatlarından diş dolgusuna kadar) güvenle kullanılmaktadır.Bu kullanım alanlarından bir yenisi de lazer epilasyondur. Doğru vakada doğru lazer ve doz seçilerek güvenli kullanım sağlanır. FDA (Amerikan gıda ve ilaç dairesi) onaylı cihazlar ABD 'den İngiltere'ye, Avustralya'ya kadar birçok gelişmiş ülkede kullanılmaktadır.

Yaz Aylarında Uygulama Yapılır mı?

Uygun lazerle ve uzmanınca her mevsimde sorunsuz olarak lazer epilasyon uygulaması yapılabilir.

Lazer Epilasyon Yan Etkileri Var mı ?

İşlem, hastanın cilt ve kıl tipine uygun enerji değerleri ile yapıldığında Lazer epilasyonun hiçbir yan etkisi yoktur. Lazer epilasyonda önemli olan, hangi bölgeye hangi lazerin uygun olduğunu bilmek ve o lazeri o bölgeye uygulamaktır. Merkezimizde zaten, son jenerasyon tüm lazer sistemleri mevcut olduğu için, hangi lazer hangi bölgeye daha çok etkili ise o bölgeye o lazer uygulanır.

Lazer Epilasyonda Cilt Faktörü

Lazer epilasyon yöntemi, beyaz tenli ve koyu renk tüylü kişilerde etkinliği daha yüksek olan bir yöntemdir. Bu özellikteki kişilerde dokuya hasar vermeden yüksek dozlar kullanmak mümkün olacağından ve kıl kökleri de koyu renkli olduklarında ışını daha fazla absorbe edeceğinden tedavi, seans sayısı bakımında daha kısa sürede tamamlanmaktadır.

Lazer Epilasyon Erkekler için Uygun mu ?

Epilasyon uygulamalarının bayanlara özgü bir yaklaşım olduğu sanılır, ancak erkekler arasında da epilasyon yaptıran, ağda kullanan kişi sayısı yabana atılmayacak sayıda fazladır.Tek fark ,erkekler bunu kadınlardan daha gizli saklı yaparlar.

Lazer Epilasyon Ağrılı mıdır ?

Merkezimizde uygulanan lazerlerin hepsinde son sistem soğutma sistemi olduğu için herhangi bir acı hissedilmemekte ve yapılan çalışmalar sonucu hastalar şok yaşamaktadır. Vücudun hiç bir bölgesinde kesinlikle acı ve ağrı hissedilmez.

Lazer Nasıl Epilasyon Yapar ?

Lazerin epilasyon yapma mekanizması; milisaniyelik atışlarla cilde uygulanan lazer ışını, çevre dokuya zarar vermeden cildi geçerek seçici olarak kıl kökünde yoğunlaşır, burada ısı oluşturur ve kıl kökünü tahrip eder. Yapılan çalışma ile istenmeyen tüm tüylerden kurtulunur.

Hangi Epilasyon Yöntemi Size Uygun

Epilasyon Hakkında Sorular-Cevaplar Kılın Fizyolojik Döngüsü Bayanlar İçin Epilasyon Hormon Bozukluğu Olanlar Adetleriniz düzensiz ise, adetleriniz geç yada hiç olmuyorsa, yüzde çene altında, bıyık bölgesinde yada yanaklarda sakal tarzında kıllanmanız varsa buna ek olarak göğüsde, göbek üstünde yada bikini bölgesinden göbeğe doğru yayılan kıllanma artışınız varsa, üstelik kilo artışı da bu şikayetlerinize ekleniyorsa hormonal bozukluğunuz söz konusu olabilir.

Epilasyon ve Epilasyon Nedir?

Vücudumuzdaki istenmeyen kılların yüksek derecede incelmesini sağlayan yöntemdir. Klasik yöntemlerin kısa etkili ve acı verici olması günümüzde lazer epilasyon yönteminin gelişmesine neden olmuştur.

Lazer Epilasyon - Lazerle Epilasyon Uygulaması Nedir

Lazer epilasyon ( Lazerli Epilasyon ) ' a başlamanın tam zamanı... Lazer epilasyon ile yaza kadar istenmeyen tüylerinizden kurtulabilir, Güzel bir cilde kavuşabilirsiniz...

Novara Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi

1985'de açılan merkezimiz İtalya'da Novara şehrinde S.E.A.R. CLUB (uygulamalı 5 yıllık estetik okulu) bitirip. Libera Universita Leonardo Da Vinci universitesı dermo kozmetoloji bölümünden master yapmış olan Hamiyet Ariatta tarafından kurulmuştur.

Hiç yorum yok: