16 Ocak 2008 Çarşamba

Lazer Epilasyon



Neden lazer en iyi çözüm?

Lazer efektif sonuçlar verirken cildin normal görünümünü korur. Epilasyon için şu anda uygun olan en son teknolojiyi kullanır. En geniş cilt ve kıl rengi yelpazesinde sahip olan uygulama elverişliliği ile diğer lazerlerden daha iyi sonuçlar verir. Lazer demeti derine nüfus eder ve derinin altında bulunan kıl folikülü tarafından emilir. Lazer enerjisi oluşturduğu ısı ve kıl folikülünü yok eder. Bir defasında çok sayıda kılda aynı anda etkilidir, çünkü lazer demeti yarıçap olarak geniştir.

Uygulamada neler hissederiz?

Birçok hastanın izlemine göre lazer enerjisi uygulandığında sızlama, tanma hissioluşabilir. Bu rahatsızlığı ortadan kaldırmak için, uygulamadan önce, uygulama esnasında ve uygulamadan sonra cilt yüzeyini sürekli olarak soğutarak ısının verdiği rahatsızlığı ortadan kaldırabiliriz. Genel anesteziye veya acı dindirici ilaçlara ihtiyacınız olmayacak ama çok hassas olanlarda yüzeysel anestezi kremlerine ihtiyaç olabilir.

Kaç uygulama olacak?

En iyi sonucun alınması için gerekli uygulama sayısı kıl yoğunluğuna, kıl rengine, cilt tipine, uygulama alanına ve sizin kıl büyüme döngünüze göre değişir. Kıl yoğunluğu ve onun büyüme döngüsü üzerine yaşınız, etnik geçmişiniz, hormonal dengeniz veya ilaçlar etkilidir. Lazer uygulaması kıl kökü, büyüme evresinde iken köke zarar verir. Tüm kıl kökleri aynı zamanda aktif değildir. İstenen etkiyi yakalamak için uygulama yapıldıktan birkaç hafta sonra birkaç uygulama gerekebilir.

Modası geçmiş yöntemlerle uğraşmayın

Modası geçmiş yöntemler traş etmek, cımbızlama, tüy dökücü kremler, ağda; boşa harcanmış ve kısa süreli sonuçlardır. Atrıca elektroliz de çok yavaş ve acı verici bir yöntemdir. Fakat siz çağdışı yöntemlerle uğraşmak zorunda değilsiniz. Şimdi Lyra ile uzun süreli sonuçlar elde edebilirsiniz. Lazer ile kıl köklerine uzun pulseli ışın gönderilir, kıl kökleri yok olur ve zayıflar. Lazer demeti bilgisayar kontrollüdür ve cildi koruyan bir soğutucu penceresinin içinden geçerek kıl köküne ulaşır. Size en acısız ve en iyi sonuç Lazer olduğuna emin olabilirsiniz.

Uygulamadan sonra ne olması gerekir?

Uygulama tamamlandıktan sonra, uygulama alanı Lazer ile temizlenmiştir ve uygulama yapılan kişi rahatça normal yaşamına devam edebilir. Bazı hasta deneyimlerine göre ışınlardan korunması hatta mümkünse güneş koruyucu krem kullanması tavsiye edilir. Lazer enerji kıl kökünü cansız kılar ve bir süre sonra vücut bu ölü kıl kökünü dışarı atar. Uygulamayı takip eden rı.aç hafta içinde kıllarımız tekrar büyüyormuş gibi gözükür fakat bu ölü kılların dışarı atılmasıdır.

Hiç yorum yok: