18 Ocak 2008 Cuma

Lazerde yenilik fraxel

Fraxel Lazer Tedavisi cilt kusurlarını gidermek üzere yeni, sağlıklı, daha sıkı doku yaratmak için, bedenin doğal iyileşme sürecini de kullanarak, tüm bölgenin bir kerede tedavi edilmesine oranla cildin çok daha hızlı iyileşmesini sağlar.
Lazerde yenilik fraxelFraxel Lazer tedavisi sonrasında, cildiniz yavaş yavaş daha yumuşak, daha düzgün, daha sıkı ve daha taze olacak. Göz çevrenizdeki ince çizgiler, akne izleri önemli derecede kaybolurken, yaşlanma ve güneşin neden olduğu renk düzensizliği ve kahverengi lekeler de yok olacak. Birkaç tedavi seansı sonrasında, arkadaşlarınız ve aileniz, cildinizin nasıl genç ve sağlıklı göründüğüne şaşıracak...

Fraxel Lazer tedavisi nedir?
Fraxel Lazer Tedavisi, cildinizde, mikrotermal tedavi bölgeleri olarak bilinen, binlerce küçücük ama derin tedavi kolonları üretir. Bu tedavi, eski epidermal pigment hücrelerini yok eder. Ayrıca dermise derinlemesine nüfuz eder. En önemlisi, Fraxel lazerin dokunmadığı cilt bölgeleridir. Lazer, her bir mikrotermal bölgeyi yoğun olarak hedefler ve tedavi eder, etrafındaki dokuyu etkilemez ve ona dokunmaz. Bu “çok küçük” tedavi, cilt kusurlarını gidermek üzere yeni, sağlıklı, daha sıkı doku yaratmak için, bedenin doğal iyileşme sürecini de kullanarak, tüm bölgenin bir kerede tedavi edilmesine oranla cildin çok daha hızlı iyileşmesini sağlar.

Kaç seans önerilir?
Taslak olarak, her Fraxel Lazer Tedavisi cilt yüzeyinin %20 arasını hedefler. Klinik incelemeler, etkili bir tedavi kürü için yaklaşık 2-4 haftalık aralıklarla, ortalama 3 ila 5 seans önerir. En yakın zamanda gittikçe iyileşen sonuçlar alınabilir. Genelde gözle görülür gelişmeler yaklaşık 2-3 ayda görülebilir.

Tedavi sonrası 'hafif güneş yanığı hissi' duyarsınız..
Tedaviden 1-2 saat sonrasında hafif bir güneş yanığı hissi duyarsınız. Kırmızılık ve şişlik cilt ve tedaviye bağlı olarak değişiklik gösterir. Genelde şişlik 2-3 gün içinde iner. Cildiniz 5-7 gün boyunca pembemsi bir tonda olur, bu cildin derin olarak iyileştiğine dair normal bir işarettir. Tedaviden kısa bir süre sonra makyaj yapabilir veya tıraş olabilirsiniz.

Cildiniz 24 saat içinde yenilenir!
Yeni epidermal cilt hemen 24 saat içinde gelişir. Bu süreçte ciltte gözlenebilecekler ise şöyle;

Bronzlaşma: Cildiniz, tedavi seviyesine bağlı olarak, 3-14 gün boyunca bronz bir görünümde olur.

Pul pul döküntü: Yeniden düzenlenen cilt, ölü dokunun yerini aldıkça cildiniz doğal olarak ve güçlü bir şekilde pul pul dökülecektir. Pul pul döküntü hafif bir güneş yanığına benzer ama acısızdır. Nemlendirici kullanımı döküntü görünümünü kapatacaktır.

Güneş koruyucu krem: İyileşme aşamasında ve tedaviyi takip eden birkaç ay boyunca, cildinizi güneşten korumak için günde en az iki kere koruyucu krem kullanın. En az 30 SPF'li nemlendirici bir güneş koruyucusu uygulamalısınız. Güneş ışınlarından ek korunma için de geniş kenarlı şapkalar kullanın.

Kimlere uygulanamaz?
Koyu tenli hastalarda pigmentasyon değişiklikleri riski daha fazladır. Son bir bir buçuk yıl içinde Roaccutane® almış veya anormal yara izi (keloid benzeri) gösterebilen ya da tedavi bölgesinde deri enfeksiyonu olanlar bu tedavi için uygun değildir. Güneşten korunmak ve hafif kimyasal peeling veya özel yüz kremleri gibi idame tedavisi elde ettiğiniz sonuçları korumamızı sağlar. Yanıklar veya deride belirgin lekelenmeler, lazer peeling ile ilişkili risklerdir. Lazer peeling aynı zamanda uçuk enfeksiyonlarını ve nadiren diğer tip enfeksiyonları alevlendirebilir.

Etkin sonuç!
İzleyen haftalar ve aylar boyunca vücut, 2-3 ay boyunca iyileşmeye devam eden faydalı değişiklikleri üreterek, Fraxel Lazer Tedavisi tarafından etkilenen derin dermal dokuları onarır. Sonuç olarak, yaşlanmış ve güneşten zarar görmüş cildi onarmak için kanıtlanmış, güvenli bir yaklaşım bulunmaktadır.

2 yorum:

etc dedi ki...

merhaba fraxel lazerın cok ıyı oldugunu bılıyorum ama ankara da bunu yapan bı merkez bulamıyorum.eger bır bılgınız varsa paylasırsanız cok sevınırım

onur dedi ki...

meraba ankarada fraxel lazer yapan yerler hakkında bilgi almak istiyorum