10 Ocak 2008 Perşembe

İstanbul'da Lazer Epilasyon


Güzelleşme ve bakımın en keyifli hali artık Minna' da...

Akatlarda Mayadrom Alışveriş Merkezinin karşısında Ebululla Mardin Caddesi üzerinde açılan MİNNA Lazer Epilasyon, Medikal Estetik ve SPA hizmetlerini aynı çatı altında, güvenle alabileceğiniz butik bir merkez. Kapısında girer girmez hissedeceğiniz gibi, Minna profesyonel, son teknolojiye sahip olmasının yanı sıra hijyenik, huzur verici ve çok şık bir üç katlı villada hizmet veriyor. Tüm bunlara ek olarak Minna' ya ulaşmak çok kolay, şehrin merkezinde, İş bloklarına, Kanyon ve Akmerkeze 5 dakika mesafe ve park sorunu yok! Üniteler ferah, şık ve gökdelen manzaralı. Minna' da yazın bahçede, terasta ferahlarken, kışın şömine karşısında kahvenizi, özel aromalı ve detoks çayınzı yudumlama keyfini tadabilirsiniz.

Minna uzman doktor ve estetiysen kadrosu, profesyonel ve kaliteli hizmetiyle beklentilerinizi tam olarak karşılarken lokasyonu, konforu ve huzur verici ortamı ile beklentilerinizin üzerine çıkma hedefinde.

Minna' da Amerika' da "En İyi Lazer Epilasyon ödülünü alan ve türk halkının ten rengi ve kıl yapısında en etkili sonuç alınan hava soğutmalı Cynosure Alexandrite Lazer, Bronz ve koyu tenlerde NDYag lazer kullanılmaktadır.

Kampanyalar:
Tüm Bacak+genital+koltukaltı Lazer epilasyon kampanya fiyatı 450 YTL ***
Yarım bacak lazer epilasyon 225 YTL***
Koltukaltı lazer 45 YTL

Erkek;
Ense 50 YTL
Sakal üstü 50 YTL
Sırt 330 YTL
Sırt+omuz 425 YTL
Göğüs(yarım) 240 YTL, tam 300 YTL
Göğüs+Omuz 425 YTL

Minna' da uygulanan Saunalı Vücut Bakımları ve Selülit Tedavileri çok daha etkili! Minna' da bu sıralar herkesin peşinden koştuğu Yeni Radyofrekanslı Selülit Tedavisi VelaSmooth sauna ve uzman doktor tarafından uygulanan medikal estetik tedavileri kombine edilip çok etkili sonuçlar alınabiliyor. Sauna dolaşım sistemini hızlandırarak, düzenleyerek toksin atmanızı ve oksijenin hücrelere daha yoğun gitmesini sağlar bu sebeple Minna 'da uygulanan saunalı vücut bakımları ve selülit tedavileri son derece etkili olmaktadır.
Bütün ünlülerin peşinden koştuğu radyofrekans, kızılötesi ve vakum özelliklerini birarada bulunduran VelaSmooth 15 seans kampanya fiyatı 1250 YTL!

Yüz gençleştirme konusunda ise lazer ile kırışıklık tedavisi, botoks, dolgu, somon ve vitamin içerikli yüz mezoterapisi ve kılcal damar tedavisi hakkında uzman doktorumuzdan Ücretsiz randevu almak için arayabilirsiniz, birçok seçenekten birisi mutlaka sizin için uygun olacaktır. Bütün bu saydığımız tedavilerin yanı sıra Seda Sayan'ın programında çıkan CACI ameliyatsız yüz germe cihazı merkezimizde bulunmaktadır. CACI, kırışıkları ve cizgileri azaltır, sarkıklığı toparlar, yüz kaslarını güçlendirir, göz çevresinde oluşmuş torbalanmayı yok eder.

Quantum Caci ile 12 seans yüz germe 1.250, vücut toparlama ise 1.000 YTL !

Son olarak yorgunluk atmak ve toksinlerden arınmanız için saunalı vücut bakım ve SPA hizmetleri alabilirsiniz.Özel SPA odasında sauna ve duş bulunmaktadır.

Adres:4. Gazeteciler Sitesi, Ebulula Mardin Cad. No:135 Akatlar, İstanbul.
Etiler tarafından Koç köprüsüne girince Mayadroma giden Cadde Üzerinde Mayadroma girien yokuşun tam karşısında krem rengi Villa.
Tel: 0 212 269 39 25-26

Hiç yorum yok: